Modificări privind portofoliul de 10 rechizitorii întocmit de procurorii numiți în magistratură

3 aug. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 814

Despre

  • Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor
  • Portofoliul de 10 rechizitorii ce trebuie întocmit de procurorii numiţi în magistratură
  • Alte acte procedurale relevante

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit Hotărârii CSM nr. 780/2015, Plenul, în urma analizei propunerii INM referitoare la portofoliul de 10 rechizitorii ce trebuie întocmit de procurorii numiți în magistratură în baza art. 33 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor (rep. M. Of. nr. 826 din 13 septembrie 2005; cu modif. ult.), a hotărât în unanimitate ca în completarea respectivului portofoliu până la numărul stabilit, pot fi incluse și alte acte procedurale relevante întocmite în activitatea curentă de către procurorii numiți în magistratură în condițiile art. 33 din Legea nr. 303/2004.

Îndrumătorii procurorilor aflați în aceste situații urmează să ateste în cuprinsul referatului de evaluare, că volumul de activitate al unității de parchet respective nu permite întocmirea numărului de 10 rechizitorii.

Conferința de pregatire profesională a Baroului Ialomița
”

Această hotărâre a fost luată în urma constatării Plenului CSM a faptului că programul de practică pentru procurori prevede în etapa a 3-a (cu o durată de 8 săptămâni în care magistrații desfășoară activitate practică la instanțele și parchetele unde au fost numiți, constând în activitatea lor curentă) obligația întocmirii unui portofoliu de minim 10 rechizitorii ce sunt transmise INM, împreună cu un referat de evaluare a activității magistratului întocmit de îndrumătorul magistratului în cauză.

Consultați sursa informației, Hotărârea nr. 780/2015, publicată de CSM (www.csm1909.ro).

Modificări privind portofoliul de 10 rechizitorii întocmit de procurorii numiți în magistratură was last modified: august 5th, 2015 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter