Competiție sportivă Legal Half Marathon: Avocații, judecătorii și procurorii ies în stradă pe 10 octombrie 2021 să alerge pentru cauze umanitare dedicate copiilor și tinerilor

179       0
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Legal Half Marathon: Avocații, judecătorii și procurorii ies în stradă pe 10 octombrie 2021 să alerge pentru cauze umanitare dedicate copiilor și tinerilor 📅 10 octombrie 2021 București Legal Half Marathon: Avocații, judecătorii și procurorii ies în stradă pe 10 octombrie 2021 să alerge pentru cauze umanitare dedicate copiilor și tinerilor

Data 10 octombrie 2021
Locația Tribunalul București

UPDATE:

,,LEGAL HALF-MARATHON 2021” SE MUTĂ ÎN VIRTUAL

Dragi alergători,

Având în vedere situația epidemiologică și în concordanță cu măsurile Comitetului Național pentru Situații de Urgentă privind stabilirea unor măsuri necesar a fi aplicate în contextul pandemiei de COVID-19, organizatorii competiției ,,Legal Half-Marathon 2021” au decis desfășurarea curselor din programul evenimentului în modul virtual.

Toți participanții înscriși la eveniment vor fi înscriși de drept la cursa virtuală.

Înțelegem că această modificare s-ar putea să nu se potrivească cu planurile tuturor, și în ipoteza în care un participant (înscris și validat) decide să nu participe la această ediție virtuala a evenimentului ,,Legal Half-Marathon 2021’’, îi oferim posibilitatea de a alege una din următoarele opțiuni:

  1. Păstrarea înscrierii de la actuala ediție pentru ediția 2022 a ,,Legal Half-Marathon’’ care cel mai probabil se va desfășura în data de 27 martie 2022.
  1. Transferul gratuit al înscrierii către o altă persoană.
  1. Transferul sumei reprezentând taxa de înscriere către o cauză socială la alegere (din cele asociate evenimentului). Detalii despre cauzele umanitare susținute de Legal Half-Marathon, aici: https://legalrun.ro/cauze-sociale/.
  1. Restituirea contravalorii taxei de înscriere.

Opțiunea pentru una din variantele de mai sus trebuie realizată pe baza unei solicitări trimise până la data de 11 octombrie 2021, prin e-mail la adresa [email protected]. Restituirea taxelor se va face până în data de 20 octombrie 2021.

Perioada de desfășurare a ediției virtuale a ,,Legal Half Marathon 2021” este: 10 – 24 octombrie 2021.

 Înscrierile pentru cursa virtuală rămân deschise în continuare până în data de 18 octombrie 2021. După aceasta data vor continua înscrierile pentru ediția 2022 a ,,Legal Half-Marathon’’.

Fiecare participant înscris și validat va putea alerga, în orice loc va dori și va trimite dovada alergării (hartă, distanța alergată și timpul realizat) către un link pus la dispoziție de către organizatori. Detalii despre trimiterea rezultatelor se vor trimite prin email către toți participanții până în data de 10 octombrie.

Pentru participanții de la cursele virtuale ale competiției Legal Half-Marathon 2021, kiturile de participare vor fi distribuite în perioada 10 – 25 octombrie 2021.

Acesta va fi compus din:

  • Număr concurs: se primește în format electronic
  • Tricoul tehnic oficial al evenimentului

(doar concurenții de la cros 10K, semimaraton și ștafetă)

  • Medalia de participare

După data de 24 octombrie participanții vor avea access la:

  • Clasamentul oficial
  • Diploma de finisher: se primește în format electronic

Nu se organizează curse virtuale pentru cursele copiilor.

Clasamentele pentru fiecare cursa se vor realiza pe baza dovezilor trimise de către participanti. Nu se vor acorda premii pentru primele locuri din clasament.

Se vor acorda premii prin tragere la sorți pentru participantii ce trimit un rezultat validat din categoriile OPEN – public larg.

Toți participanții care aleargă la ediția virtuală a ,,Legal Half-Marathon 2021’ vor fi răsplătiți cu reducerea taxei de participare (-25%) la ediția următoare a ,,Legal Half-Marathon’’ care cel mai probabil va avea loc în data de 27 martie 2022.

Revenim curand și cu alte surprize oferite prin grija sponsorilor evenimentului, pentru toți participanții la cursele virtuale ale ,,Legal Half-Marathon 2021’’

Vă mulțumim pentru înțelegerea cu privire la această decizie dificilă și suntem siguri că vom avea o cursă frumoasă în aceasta toamnă!

Cu drag,

Echipa Legal Half-Marathon


Înscrierile pentru Legal Half Marathon, prima competiție sportivă organizată de lumea justiției din România, sunt deschise tuturor iubitorilor de mișcare

 

Prima competiție sportivă dedicată iubitorilor de mișcare va avea loc duminică, 10 octombrie 2021, de la ora 09:00, cu startul din fața Tribunalului București.

Evenimentul, desfășurat sub sloganul „Echilibru, în mișcare”, este organizat în parteneriat cu Baroul București și își propune să adune la start participanți din domeniul justiției: judecători, procurori, executori judecătorești, notari, avocați, juriști, dar și iubitori de sport în general.

Competiția va cuprinde patru probe: semi-maraton, semi-maraton ștafetă, cursa de 10,5 km și cursa populară de 3 km, organizate pentru cele două categorii principale de alergători: a profesiilor juridice și categoria open, destinată tuturor. De asemenea, vor fi organizate și competiții pentru copii.

Pentru mai multe detalii și înscrieri: www.legalrun.ro

 

Legal Half Marathon susține cauze umanitare dedicate copiilor și tinerilor aflați în situații vulnerabile

O parte din fondurile strânse din înscrieri și donațiile vor susține proiecte dedicate tinerilor și copiilor aflați în situații vulnerabile.

„Viața în lumea juridică este adeseori stresantă și inevitabil conflictuală. Într-un proces este imposibil ca toate părțile implicate, avocați, judecători, procurori, să aibă același scop și aceleași interese. Noi vă invităm să avem măcar o dată pe an, cu toții, obiective comune: să alergăm pentru sănătatea noastră și să încercăm să-i ajutăm pe cei care au nevoie de sprijinul nostru, copii și tinerii aflați în situații vulnerabile” – Cristian Duțescu, avocat, coorganizator Legal Half Marathon.

Anul acesta se va alerga pentru mai multe cauze umanitare printre care „Loc de Bine”, proiectul Asociației Zi de Bine fondată de Melania Medeleanu, care creează camere de audiere pentru minori alături de Asociația Victimelor Infracțiunilor Sexuale.

„A trecut mai bine de jumătate de an de când am făcut cele 3 camere de audiere pentru minori, la Vâlcea, Vrancea și Constanța și rezultatele încep să apară: sunt instrumente mai multe și mai eficiente pentru aflarea adevărului, iar copiii nu mai sunt supuși retraumatizării prin audiere multiplă. Legal Half Marathon nu e doar o competiție sportivă, ci și o dovadă de susținere din partea reprezentanților justiției, pentru un astfel de proiect”Melania Medeleanu.

Donații se pot face aici: https://www.zidebine.ro/doneaza

Universul Juridic va oferi premianților fiecărei categorii următoarele:

♦ Premiul I: 1 an acces la unul dintre modulele Bibliolex, la alegere (mai multe detalii aici)

♦ Premiul II: 1 an acces la Portalul Universul Juridic Premium (mai multe detalii aici)

♦ Premiul III: 6 luni acces la Portalul Universul Juridic Premium (mai multe detalii aici)

Legal Half Marathon este un eveniment organizat de Asociația Club Sportiv Elite Running și Asociatia EOS D’ART, în parteneriat cu BAROUL BUCURESTI, Primăria Municipiului Bucuresti, Irina Ghineț – Cabinet de Consultanță în comunicare și PR, cu sprijinul RO CLUB MARATON – și are ca scop promovarea mișcării (alergarea în aer liber) și a unui stil de viață sănătos.

Elite Running este o asociație a iubitorilor de sport care împărtășesc bucuria de a petrece timpul liber alergând în natură. Antrenamentele noastre sunt vesele, iar atmosfera e prietenoasă. Mulți dintre cei care ni s-au alăturat, au răspuns la început provocării de a-și schimba stilul de viață și de a da mai multă atenție sănătății lor. Însă după multe antrenamente, își descoperă noi resurse și doresc să se autodepășească la fiecare competiție, devenind „alergători de elită”.

EOS D’ART este o asociație care se implică în susținerea și promovarea de programe educaționale non-formale – proiecte culturale, ateliere de arte și alte discipline educaționale și organizarea de conferințe, seminarii, cursuri în domeniul sportiv, cât și campanii de informare pentru copii și adulți cu privire la un stil de viață sănătos, atât din punct de vedere fizic, cât și socio-emoțional.

Ro Club Maraton este primul club al maratoniștilor amatori din România, care reunește numeroși membri din mari orașe ale României și reprezintă cu succes România la maratoane din toată lumea. Activitatea clubului include și antrenamente săptămânale în parcurile din București: Al. Ioan Cuza, Herăstrău și Tineretului. La aceste întâlniri sunt împărtășite informații despre viața sănătoasă la orice vârstă, despre știința practică a alergării, despre respectul pentru corp și natură.

Partener și sponsor principal: Banca Transilvania

Sponsori: Sanador, Stoica și Asociații, Universul Juridic, One United Properties, Popescu&Asociații

Cu sprijinul: SCA Duțescu și Asociații și Legal Runnerscea mai mare comunitate de sportivi din domeniul juridic

Persoane de contact: Dalia Pușcă Solon – 0726693999, Irina Ghineț: 0742922154

E-mail: [email protected]

 

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Totodată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

Legal Half Marathon: Avocații, judecătorii și procurorii ies în stradă pe 10 octombrie 2021 să alerge pentru cauze umanitare dedicate copiilor și tinerilor was last modified: octombrie 7th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter