Le Droit international et européen face au conflit armé en Ukraine – les 10 premiers jours

10 mart. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 235
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Articolul, redactat în limba franceză, analizează conflictul armat internațional dintre Rusia și Ucraina, calificat drept agresiune de Adunarea Generală a Națiunilor Unite, care a atras utilizarea procedurilor și aplicarea sancțiunilor de Drept internațional și european de o amploare niciodată întâlnită până în prezent într-o singură situație și într-un interval foarte scurt de timp.

Articolul a fost publicat în revista online a Facultății de Drept, AUBD – Forum Juridic nr. 1/2022, și poate fi consultat în integralitate aici

Le Droit international et européen face au conflit armé en Ukraine – les 10 premiers jours was last modified: martie 10th, 2022 by Corneliu-Liviu Popescu

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter