Lansare de carte Lansarea volumului-eveniment „Istoriile unui vehement: Apofenia?”, de Irinel Columbeanu

188       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Lansarea volumului-eveniment „Istoriile unui vehement: Apofenia?”, de Irinel Columbeanu 📅 16 februarie 2022 Lansarea volumului-eveniment „Istoriile unui vehement: Apofenia?”, de Irinel Columbeanu

Data 16 februarie 2022
Locația Online

Miercuri, 16 februarie 2022, Editura Neverland, parte a Grupului editorial Universul Juridic, organizează evenimentul de lansare a celui de-al doilea volum despre viața lui Irinel Columbeanu, unul dintre cei mai mediatizați oameni de afaceri postdecembriști, un personaj mereu în atenția publicațiilor tabloide, dar și al ziarelor de business.

„Apofenia?”, a doua carte a trilogiei „Istoriile unui vehement” pregătite de Irinel Columbeanu, va fi lansată online, de la ora 15:30, ceremonia putând fi urmărită pe pagina oficială de Facebook a Editurii Neverland.

Viața publică a lui Irinel Columbeanu este un paradox: cu cât se scrie mai mult despre el, cu atât se știu mai puține. A cunoscut mărirea și decăderea, a avut și a pierdut aproape totul – atât în plan financiar și profesional, cât și în plan sentimental și familial. Un alt punct de vedere asupra vieții sale – la fel de subiectiv ca cel al presei, dar mult mai relevant și mai autentic – este chiar cel al autorului. În acest al doilea volum al spovedaniei sale, Irinel Columbeanu se privește în oglindă, studiind urmele lăsate pe chipul și în personalitatea sa de evenimentele care i-au marcat existența, principalul fiind relația lui cu Monica Gabor, iubirea vieții sale, de care, chiar dacă s-a despărțit, nu se poate desprinde nici măcar acum.

Volumul nu duce lipsă de episoade picante sau de întâmplări intime aduse pentru prima oară la cunoștința publicului, dar, mai presus de toate, prezintă o altă fațetă a omului Columbeanu, una care merită, cu siguranță, explorată.

Lucrarea „Apofenia?” poate fi precomandată, la preț special, din librăria online a Editurii Neverland, accesând linkul următor – https://bit.ly/3stN4FJ.

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și participarea dumneavoastră la eveniment semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Totodată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

Lansarea volumului-eveniment „Istoriile unui vehement: Apofenia?”, de Irinel Columbeanu was last modified: februarie 16th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter