Lansarea revistei Manifest Româneşte

27 mart. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 686

Recomandări

Ce este mai propriu unui tânăr decât verbul, acțiunea? Și, pentru un popor, ce carte de vizită este mai convingătoare decât o cultură puternică? Asociația Studenților în Drept vă invită la evenimentul de lansare a revistei Manifest Românește, ce se va desfășura miercuri, 5 aprilie, între orele 17:00 și 19:00, în Aula Magna din Palatul Facultății de Drept.

Revista Manifest Românește se constituie într-o publicație națională, al cărei program este reprezentat de întâlnirea dintre maeștri ai artelor (literatură, teatru, cinematografie), ai științelor umaniste (istorie, drept) și tineri elevi și studenți din România, care afirmă conștiința nobilă a apartenenței la o Europă a națiunilor.

ASD și redacția revistei propun un dialog sincer despre cum se poate forma o nouă generație emblematică pentru cultura românească. Și, mai ales, despre ce îi mai poate uni pe tineri și cum își pot identifica valorile, speranțele, credința, pentru a începe reconstrucția României. Sunt invitați la această sărbătoare de spirit doamna Ileana Vulpescu, cea mai îndrăgită scriitoare a literaturii române, cunoscutul avocat Lucian Bolcaș (fost vicepreședinte al Camerei Deputaților), cantautorul Andrei Păunescu și magiștrii catedrei de Drept Public: profesorii Emil Molcuț (profesor emerit), Nicolae Popa (fost președinte al Înaltei Curți), Dan Oancea (director al departamentului de drept public) și Jean Andrei. De asemenea, sunt așteptați să participe membri ai vieții academice, personalități ale vieții culturale și studenți din toate domeniile de pregătire universitară.

Vino alături de noi! Manifestă românește!

5 aprilie, de la orele 17:00
Aula Magna, Palatul Facultății de Drept

Adresa de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/manifestromaneste/.

Lansarea revistei Manifest Românește was last modified: martie 28th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter