Lansarea oficială a Asociației Avocaților Penaliști din România

21 apr. 2023
852 views

 

COMUNICAT

 

Vineri, 21 aprilie 2023

 

Pachet: Codul administrativ comentat. Explicatii, jurisprudenta, doctrina. Volumul I si Volumul II

Avem onoarea de a aduce la cunoștința corpului profesional al avocaților, magistraților și polițiștilor, precum și tuturor celor interesați de activitatea specifică a avocaților penaliști, următoarele:

Prin încheierea din data de 27 septembrie 2021, pronunțată de Judecătoria Sectorului 1 București, s-a acordat personalitate juridică Asociației Avocaților Penaliști din România, fiind înscrisă în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor, aflat la grefa judecătoriei, la poziția 1/4 ianuarie 2022.

Membrii fondatori ai Asociației Avocaților Penaliști din România sunt:

• Av. dr. Bogdan Buneci – Președinte;

• Av. drd. Eduard Constantin – Vicepreședinte;

• Av. Viorica Biță – Secretar General;

• Av. drd. Vasile Băiculescu;

• Av. drd. Șandru Adrian.

Asociația Avocaților Penaliști din România își propune două direcții de acțiune: apărarea avocaților penaliști împotriva eventualelor abuzuri individuale și instituționale, în cadrul unor proceduri judiciare sau administrative; pregătirea profesională inițială și continuă prin organizarea de dezbateri, cursuri, seminarii, conferințe, simpozioane, congrese. Toate demersurile asociației vor fi realizate în strânsă colaborare cu Uniunea Națională a Barourilor din România, Baroul București și celelalte barouri din țară, dar și cu Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților, cu respectarea Legii nr. 51/1995, Statutului profesiei de avocat și Codului deontologic al avocatului.

Promovăm valori ca profesionalismul, onoarea, demnitatea, curajul, onestitatea, respectul și altruismul între confrați. Totodată, apărăm și încurajăm respectarea principiilor fundamentale ale profesiei de avocat ca legalitatea, libertatea, independența, autonomia și păstrarea secretului profesional.

În speranța că demersurile noastre viitoare vor fi susținute și apreciate, vă asigurăm de toată reverența!

PREȘEDINTE,

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

Av. dr. Bogdan Buneci

Lansarea oficială a Asociației Avocaților Penaliști din România was last modified: aprilie 21st, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.