Lansare Revista Legal Point nr. 1/2018

2545       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

[Cum a fost] Lansarea nr. 1/2018 al revistei Legal Point 📅 28 iunie 2018 București [Cum a fost] Lansarea nr. 1/2018 al revistei Legal Point

Data 28 iunie 2018
Locația Hotel InterContinental Bucureşti, Sala Fortuna, Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 4, etaj 21

Update 29 iunie 2018: Cum a fost

Joi, 28 iunie 2018, la Hotel InterContinental București, Editura Universul Juridic a organizat evenimentul de Lansare a nr. 1/2018 al revistei Legal Point.

Acest eveniment a celebrat al cincilea număr al revistei (primul din anul 2018), apărut sub brandul Universul Juridic. Reamintim că revista Legal Point a fost fondată anterior preluării ei de către Universul Juridic, cele patru numere anterioare au fost realizate de către domnii Cornel Dărvășan și Claudiu Pamuc, în echipă cu domnul Bogdan Ciucă, membru al Parlamentului României (Camera Deputaților).

Începând cu anul 2016, acest brand a intrat sub cupola editurii Universul Juridic, având ca director pe domnul Cornel Dărvășan, iar ca director editorial pe domnul Claudiu Pamuc.

Evenimentul a fost deschis de cei doi senior-editori ai revistei, domnul prof. univ. dr. Ovidiu Predescu, vicepreședinte al Uniunii Juriștilor din România și domnul prof. univ. dr. Valeriu Stoica, avocat, membru al Baroului București care au susținut discursuri cu privire la evoluția conceptului Legal Point și au evocat cuprinsul acestui număr.

A urmat apoi o luare de cuvânt a domnului prof. univ. dr. Nicolae Popa, fost judecător al Curții Constituționale a României și fost președinte al Înaltei Curți de Casație și Justiție care a expus câteva din amintirile domniei sale, în calitate de profesor.

De asemenea, au susținut discursuri doamna Gilda Lazar, directorul Corporate Affairs & Communications la JTI România, invitat special al lansării revistei Legal Point și domnul Octavian Ursulescu, prezentator de televiziune. În plus, doamna jud. Cristina Rotaru-Radu, Director al Institutului Național al Magistraturii a transmis un mesaj participanților, referitor la interviul publicat în numărul de anul acesta al revistei, interviu referitor la activitatea Institutului Național al Magistraturii.

Cu ocazia lansării au fost acordate Premiile Legal Point nr. 1: doamnei Simona Camelia Marcu – Premiul LEGAL POINT Nr. 1/2018, în aprecierea implicării în calitate de președinte al CSM pentru asigurarea echilibrului, pentru o altă imaginea garantului independenței justiției, pentru ascultarea deopotrivă a vocii magistraturii, dar și a societății civile, domnului Werner-Wilhelm Wolff – Premiul LEGAL POINT Nr. 1/2018, în aprecierea numirii ca director general al TAROM, domnului Lior Bebera – Premiul LEGAL POINT Nr. 1/2018, în aprecierea performanțelor InterContinental București, cel mai bun hotel InterContinental din Europa, domnului Bogdan Bucur – Premiul LEGAL POINT Nr. 1/2018, în aprecierea succesului repurtat de lucrarea „Cartea de aur a Centenarului Marii Uniri”, domnului Marin Voicu – Premiul LEGAL POINT Nr. 1/2018, în aprecierea întregii cariere dedicate dreptului maritim, domnului Adrian Iacob – Premiul LEGAL POINT Nr. 1/2018, în aprecierea alegerii ca rector al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” și domnului Robert Cazanciuc – Premiul LEGAL POINT Nr. 1/2018, în aprecierea apariției albumului „Palate de justiție din România” – cu ocazia decernării cei mai sus-amintiți luând, de asemenea, cuvântul.

Ca un omagiu pentru o carieră juridică deosebită, a fost acordat și un premiu special domnului Șerban Beligrădeanu, Premiul LEGAL POINT Nr. 1/2018, în aprecierea întregii cariere dăruite Dreptului și revistei DREPTUL, deopotrivă – premiu conferit post-mortem și ridicat de către domnul av. dr. Ioan Chelaru, președintele Uniunii Juriștilor din România, vicepreședintele UNBR și decan al Baroului Neamț, care a susținut de asemenea o scurtă alocuțiune.

Evenimentul a avut parte și de un scurt moment artistic susținut de către Andrei Păunescu și soprana Felicia Filip, care au cântat pentru invitați, venind să destindă și mai mult atmosfera.

În încheiere, au luat cuvântul câțiva dintre membrii echipei Legal Point: domnul Cornel Dărvășan – director, domnul Claudiu Pamuc – director editorial, doamna Alina Grigoraș – redactor-șef și domnul Nicolae Cîrstea – editor, care au amintit eforturile depuse pentru publicarea numărului 1/2018 al revistei, relevând dezvoltarea în timp a acestui proiect.

Galeria foto a evenimentului

👍Vezi discursurile susținute în cadrul evenimentului


Lansarea nr. 1/2018 al revistei Legal Point

Joi, 28 iunie 2018, Editura Universul Juridic organizează evenimentul de Lansare a nr. 1/2018 al revistei Legal Point. Evenimentul va avea loc la ora 16.00, la Hotel InterContinental București, Sala Fortuna, etaj 21.

Revista Legal Point vorbește despre bucuria sinceră a discuției, a ideilor izvorâte din interacțiunea pe care oamenii o dezvoltă în momentele speciale, despre bucuria vederii ori revederii. Cuvintele dintre aceste coperți sunt cărămizile cu care clădim această stare specială pe care dorim să o împărtășim. Celebrăm bucuria interacțiunii cu invitații noștri, tușând acele trăiri care trădează căldura amfitrionului ce pune interlocutorul în lumina care îl avantajează cel mai bine. Timpul s-a compactat. Trăim vremi și vremuri care ne apasă sau ne trăiesc. Legal Point nu se grăbește. Celebrează lucrurile în care credem și cărora le rămânem fideli.

În cadrul ceremoniei, vor fi decernate Premiile revistei Legal Point nr. 1/2018. Ele vorbesc despre percepția asupra celor ce se întâmplă în jurul nostru. Este modalitatea de a arăta că nu suntem indiferenți, că ajung la noi lucrurile importante. Conferind aceste premii, Legal Point pune în lumină oamenii care stau la baza lor. Le admirăm realizările și ne bucurăm că le putem celebra, într-o lume în care reperele devin relative, îndrăznim să propunem standarde care să le statueze.

Astfel, cu ocazia editării acestui număr al revistei am fost onorați să discutăm și să ne cunoaștem cu oameni speciali, personalități de primă mărime în domeniile în care activează. Ne-au răspuns la întrebări: Felicia Filip, Ilie Bădescu, Nicu Alifantis, Octavian Ursulescu, Andrei Păunescu, Nicolae Popa, Marilena Uliescu, Cristina Rotaru, Carmen Croitoru, Anca Opre.

În continuare vă prezentăm echipa Legal Point:

– Senior-Editori: Ovidiu Predescu, Valeriu Stoica
– Invitat Special: Gilda Lazăr
– Director: Cornel Dărvășan
– Director editorial: Claudiu Pamuc
– Redactor-șef: Alina Grigoraș
– DTP/Grafică: Daniel Fulga
– Coordonator ediție online: Ionuț Atitienei 
– Coordonator evenimente: Daniel Panaitescu
– Portrete: Ovidiu Iovanel (www.iovanelo.com)
– Fotografii: Bianca Ionescu, Felix Marcon
– Editor: Nicolae Cîrstea 

Ca o încununare a reîntâlnirii noastre, Editura Universul Juridic vă invită și la o degustare de vinuri de la CRAMA AVINCIS – partener al acestui eveniment special.

Relații suplimentare puteți primi la tel.: 0721.237.592.

 

[Cum a fost] Lansarea nr. 1/2018 al revistei Legal Point was last modified: iulie 29th, 2018 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.