Lansarea Legal Magazin. Ediția de Transilvania

27 sept. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 247

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe 27 septembrie 2019, într-un cadru formal cu maximă reprezentativitate, la Cluj, în Aula Magna a Universității Babeș-Bolyai, Universul Juridic a lansat prima ediție specială a revistei LEGAL MAGAZIN de Transilvania.  Am ales să facem lansarea într-un moment aniversar de excepție (Conferința „Jurisprudența Curții de Apel Cluj. Dezbateri și soluții practice”), când Curtea de Apel din Cluj, Baroul Cluj și Facultatea de Drept din oraș au marcat, alături de numeroși invitați, centenarul existenței lor.

Ne-am simțit onorați să împărtășim cu participanții la eveniment și cu cititorii noștri discuțiile cu doamnele Denisa Livia Băldean – președintele Curții de Apel Cluj, Flavia Maier – decanul Baroului Cluj, Sorina Seleșiu, președintele Tribunalului Cluj  sau cu domnii Traian Briciu – președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România, Florin Streteanu – decanul Facultății de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai sau Vasile Godîncă – președintele UNPIR Filiala Cluj.

Din respectiva ediție nu lipsesc, de altfel, nici dialogurile echipei redacționale cu alți reprezentanți de prim rang ai profesiilor liberale locale – președinții Camerelor Notarilor Publici și ai Executorilor Judecătorești din Cluj.

Dorim să continuăm astfel un proiect itinerant de apariții și lansări ale unor ediții regionale care să reunească la evenimentul de lansare și în paginile revistei LEGAL MAGAZIN pe cei mai reprezentativi jucători locali din domeniul juridic. Un proiect exclusiv și inovator, care să catalizeze colaborarea instituțională și interprofesională între profesioniștii dreptului (magistrați, procurori, grefieri, avocați, notari, mediatori, practicieni în insolvență). Un proiect care să reflecte cu seriozitate și talent jurnalistic specificul și problematica zonei căreia i se dedică.

Lansarea Legal Magazin. Ediția de Transilvania was last modified: septembrie 27th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter