Lansarea ghidului legislativ „Doing Business in Romania 2015” (Mușat & Asociații aniversează 25 ani de activitate)

1271       0
1 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 5 (1 votes, average: 1,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Miercuri, 27 mai 2015, în prezența unei numeroase asistențe, casa de avocatură Mușat & Asociații a aniversat împlinirea a 25 ani de activitate și lansarea ghidului legislativ „Doing Business in Romania 2015”.

Este un fapt de notorietate că de mai bine de 25 ani, Mușat & Asociații reprezintă un reper al excelenței avocațiale, perioadă în care s-a dedicat unei clientele impresionante, formate din bănci și instituții financiare, fonduri de investiții, multinaționale, companii locale publice și private, instituții guvernamentale, agenții de reglementare. Reunind peste 100 de avocați cu expertiză în toate domeniile dreptului, inclusiv litigii și arbitraj, Mușat & Asociații a acordat asistență juridică pentru multe dintre proiectele și tranzacțiile de anvergură, finalizate cu succes în ultimii ani în România, serviciile sale avocațiale fiind solicitate fie de Guvern și instituțiile de stat, fie de numeroși clienți privați, îndeosebi investitori străini și companii multinaționale. Firma a reprezentat, de asemenea, interesele Statului Român și ale unor importante companii comerciale locale în numeroase arbitraje internaționale, inclusiv la Centrul ICSID din Washington.

În cadrul recepției organizate cu această ocazie, Av. Gheorghe Mușat, Senior Partner, a declarat:

„Eu și asociatii mei, împreună cu toți avocații firmei, dorim să mulțumim tuturor celor care au acceptat invitația de a împărtăși cu noi bucuria aniversării celor 25 ani de la înființarea Societății de Avocați Mușat & Asociații. Acești 25 de ani au fost, pentru noi toți, ani frumoși, plini de succese, deși nu au fost lipsiți de dificultăți. Au fost ani frumoși pentru că, în anul 1990, am pornit la drum cu câțiva tineri absolvenți de drept, iar astăzi Mușat & Asociații a ajuns la 19 parteneri și peste 100 de avocați, toți fiind formați aici, la „Școala Mușat & Asociații”. Au fost ani plini de succese, pentru că multe din proiectele și tranzacțiile importante din România au fost finalizate cu participarea avocaților noștri. Este pentru noi un motiv de mândrie că aceste tranzacții au fost apreciate de specialiști ca succese de referință pentru mediul de afaceri din România, în timp ce firma Mușat & Asociații a fost premiată de publicații internaționale de prestigiu, mulți dintre avocații noștri fiind nominalizați ca făcând parte din elita avocaturii de business din România. Datorăm aceste succese în primul rând clienților noștri, fie ei romani sau străini. Fără încrederea, loialitatea și suportul clienților, nicio firmă de avocați nu poate supraviețui. Noi, cei de la Mușat & Asociații, suntem recunoscători clienților noștri pentru încrederea lor și pentru colaborarea excelentă de până acum.

În acești ani, am întâmpinat, desigur, și dificultăți. În primul rând, pentru că într-o țară „emergentă”, precum România, și noi avocații ne-am confruntat cu greutățile inerente tranziției de la comunism la democrație și economie de piață liberă. Apoi, pe o piață avocațială în care își desfășoară activitatea peste 30 de firme străine de avocați, competitivitatea este extrem de dinamică, iar succesul nu ține o veșnicie. În ciuda competiției din ce în ce mai acerbe, Mușat & Asociații a reușit să își păstreze poziția de frunte și să rămână unul din pilonii de bază ai avocaturii de afaceri din România. Dorim să ne consolidăm această poziție și să reprezentăm un sprijin pentru clienții locali, fie ei privați sau de stat, pentru Guvern, fie el de stânga sau de dreapta, pentru instituțiile de stat și agențiile guvernamentale, pentru investitorii straini. Dorim să rămânem în continuare un reper al excelenței avocațiale și al integrității profesionale, ambele esențiale pentru sustenabilitatea unei firme de avocați. Și, cu siguranță, vom rămâne dedicați mentoratului și dezvoltării tinerilor avocați, așa cum am făcut și până acum.”

Cu ocazia acestei aniversări, a fost lansat totodată și ghidul „Doing Business în Romania”, ediția 2015. Disponibil în limba engleză, acest ghid conține o analiză a cadrului legislativ român, pe domenii și arii de interes. O echipă de peste 20 de avocați din cadrul Mușat & Asociații a contribuit la elaborarea noii ediții „Doing Business în Romania”.

La recepția organizată la sediul Mușat & Asociații, au participat numeroși clienți, reprezentanții unor companii publice și private, oameni politici, reprezentanți ai unor instituții și agenții guvernamentale, jurnaliști.

 

Gheorghe Mușat

Lansarea ghidului legislativ „Doing Business in Romania 2015” (Mușat & Asociații aniversează 25 ani de activitate) was last modified: mai 28th, 2015 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter