Lansare Carte Lansarea de carte – Robert-Marius Cazanciuc, „Constituția pentru copii și tineri… de toate vârstele”

156       0

În cadrul celei de-a XVII-a ediție a Salonului internațional de carte Bookfest, Editura Universul Juridic organizează lansarea volumului „Constituția pentru copii și tineri… de toate vârstele”, semnat de dl Robert-Marius Cazanciuc.

Evenimentul va avea loc la Pavilionul B2 de la Romexpo, la Cafeneaua Literară, sâmbătă – 1 iunie 2024 – începând cu ora 11.00.

Desfășurarea evenimentului va fi transmisă LIVE, cu acces liber, pe portalul www.universuljuridic.ro, pe pagina Facebook Universul Juridic.

Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc. De asemenea, aceste inregistrari/clipuri/fotografii vor putea fi preluate si de catre partenerii contractuali si/sau media ai Universul Juridic SRL cu diseminare pe retele de socializare, posturi tv, site-uri proprii, clipuri promo etc.

Lansarea de carte – Robert-Marius Cazanciuc, „Constituția pentru copii și tineri… de toate vârstele” was last modified: mai 29th, 2024 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: