Lansare de carte Lansare de carte: Oratorie și procese celebre, autor: Prof. univ. dr. Alexandru Țiclea

245       0
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Lansare de carte: Oratorie și procese celebre, autor: Prof. univ. dr. Alexandru Țiclea 📅 12 octombrie 2021 Lansare de carte: Oratorie și procese celebre, autor: Prof. univ. dr. Alexandru Țiclea

Data 12 octombrie 2021
Locația Aula Universității Ecologice din București și ONLINE


Marți, 12 octombrie 2021, va avea loc evenimentul de lansare a cărții „Oratorie și procese celebre”, autor: Prof. univ. dr. Alexandru Țiclea, publicată de Editura Universul Juridic.

Evenimentul va avea loc în Aula Universității Ecologice din București, începând cu ora 12.00.

 

Evenimentul este organizat cu sprijinul:

WOLTERS KLUWER România

Alpha Bank

Tudor. Personal Tailor

Editura Universul Juridic

 

Vor partcipa:

Prof. univ. dr. Mircea Duțu, director Institutul de Cercetări Juridice „Acad. Andrei Rădulescu” al Academiei Române; președinte, Universitatea Ecologică din București

Conf. univ. dr. Giuliano Tevi, rector, Universitatea Ecologică din București

Prof. univ. dr. Nicolae Volonciu, Facultatea de Drept, Universitatea din București

Prof. univ. dr. Ing. Nicolae Noica, director general, Biblioteca Academiei Române

George Corbu, președinte, Uniunea Epigramiștilor din România, membru al Uniunii Scriitorilor

Prof. univ. dr. Ovidiu Predescu, director fondator al publicațiilor „Dreptul”

Prof. univ. dr., av. Magda Volonciu, Facultatea de Drept, Universitatea „Titu Maiorescu” din București

Av. Nicu Tiberius, SCP TIBERIUS NICU & ASOCIATII

Av. dr. Florin Petroșel, președinte, Casa de Asigurări a Avocaților din România

Corin Bianu, președinte, Clubul epigramistic „Cincinat Pavelescu”

Constantin Tudorache, membru al Clubului epigramiștilor „Cincinat Pavelescu”

Nicolae Cîrstea, președinte, Grup editorial Universul Juridic

Vor mai participa, de asemenea, cadre didactice, avocați, epigramiști și studenți.

Evenimentul va fi transmis și online pe https://www.universuljuridic.ro/ și pe pagina noastră de Facebook https://www.facebook.com/portaluj/.

Răsfoiește cartea aici!

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Tototdată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

 

 

 

 

 

 

Lansare de carte: Oratorie și procese celebre, autor: Prof. univ. dr. Alexandru Țiclea was last modified: octombrie 12th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter