Lansare de carte [CUM A FOST] „Manual de drept civil. Teoria generală a obligațiilor. Note de curs. Teste-Grilă”

658       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

[CUM A FOST] Lansare de carte: „Manual de drept civil. Teoria generală a obligațiilor. Note de curs. Teste-Grilă” 📅 08 mai 2019 Constanța [CUM A FOST] Lansare de carte: „Manual de drept civil. Teoria generală a obligațiilor. Note de curs. Teste-Grilă”

Data 08 mai 2019
Locația Sala Senatului a Universității Ovidius din Constanța, Aleea Universității nr. 1, Campus Corp A

Recomandări

Miercuri, 8 mai 2019, a avut loc lansarea cărții „Manual de drept civil. Teoria generală a obligațiilor. Note de curs. Teste-Grilă”, autori:  Adrian Stoica, Valentin Beleniuc, carte publicată la Editura Universul Juridic.

Evenimentul a avut loc începând cu ora 13.00 și a fost găzduit de Sala Senatului a Universității Ovidius din Constanța, Aleea Universității nr. 1, Campus Corp A.

Invitat special a fost prof. univ. dr. Marin Voicu.

Comandă cartea „Manual de drept civil. Teoria generală a obligațiilor. Note de curs. Teste-Grilă”

[CUM A FOST] Lansare de carte: „Manual de drept civil. Teoria generală a obligațiilor. Note de curs. Teste-Grilă” was last modified: mai 9th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter