Lansare de carte Lansare de carte: „Contribuția avocaților din Transilvania și Banat la Marea Unire” și „Trei avocați bănățeni despre Marea Unire”

803       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Lansare de carte: „Contribuția avocaților din Transilvania și Banat la Marea Unire” și „Trei avocați bănățeni despre Marea Unire” 📅 19 octombrie 2018 Timisoara Lansare de carte: „Contribuția avocaților din Transilvania și Banat la Marea Unire” și „Trei avocați bănățeni despre Marea Unire”

Data 19 octombrie 2018
Locația Amfiteatrul A01 al Universității de Vest din Timișoara

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

La data de 19 octombrie 2018, Departamentul de Drept Public al Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara, împreună cu Editura Universul Juridic (București) și Editura Argonaut (Cluj-Napoca), au onoarea de a vă invita la lansarea volumelor „Contribuția avocaților din Transilvania și Banat la Marea Unire”, semnat de av. Lazăr Gruneanțu și av. Mirel Ionescu și apărut la Editura Argonaut, și „Trei avocați bănățeni despre Marea Unire”, editat de av. Lazăr Gruneanțu și publicat la Editura Universul Juridic.

Dubla lansare va avea loc începând cu ora 15.00, în Amfiteatrul A01 al Universității de Vest din Timișoara, B-dul Vasile Pârvan nr. 4.

Cartea „Contribuția avocaților din Transilvania și Banat la Marea Unire” evidențiază multiplele contribuții ale avocaților români din Transilvania și Banat la realizarea Marii Uniri, precum și la instaurarea administrației și justiției românești în noile provincii ale țării, evocând portretele unor slujitori ai dreptului care, în momente de cumpănă pentru istoria națională, au înțeles să se regăsească în primele rânduri ale celor care au pregătit și înfăptuit actul de la 1 Decembrie 1918.

Comandă lucrarea „Trei avocați bănățeni despre Marea Unire”

La rândul ei, lucrarea „Trei avocați bănățeni despre Marea Unire” reunește fragmente din memoriile și jurnalele avocaților dr. Mihail Gropșianu (1869-1952), dr. Ilie Gropșianu (1880-1942) și dr. Pompiliu Ciobanu (1878-1962), participanți la evenimentele istorice din anii 1918 și 1919, care au dus la unirea Banatului românesc cu Regatul României.

 

 

Lansare de carte: „Contribuția avocaților din Transilvania și Banat la Marea Unire” și „Trei avocați bănățeni despre Marea Unire” was last modified: octombrie 19th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter