Kaspersky Lab – Premiul pentru eforturile consecvente pentru protejarea conținutului corespondenței electronice și protejarea datelor comerciale sensibile, inclusiv cele de proprietate intelectuală

23 apr. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 655
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Cristian Pavel: Există o secțiune pe care noi am intitulat-o Titulari de drepturi. Un premiu în categoria IT&C, pentru că și aici avem o seamă întreagă de merite și de preocupări, și o luptă consecventă și recunoscută celor care se preocupă de așa ceva. Merge la compania Kaspersky Lab – este un Premiu pentru eforturile consecvente făcute pentru protejarea conținutului corespondenței electronice, dar și pentru protejarea datelor comerciale sensibile, inclusiv cele de proprietate intelectuală. Kaspersky Lab, îl invit alături de noi pe dl Iulian Hars, Prime Sales Engineer. Felicitări Kaspersky Lab!

Campanie Craciun UJmag 2020

Iulian Hars: Bună seara. Eu, nefiind parte a – hai să zicem – categoriei dumneavoastră, o să spun două cuvinte din partea colegilor mei. Vreau să respect această inițiativă și vă mulțumesc foarte mult, și vă doresc o seară cât mai plăcută în continuare.

Cristian Pavel: Mulțumim. Să ne protejați de tot ceea ce înseamnă „malware” pentru toată perioada care urmează.

Kaspersky Lab – Premiul pentru eforturile consecvente pentru protejarea conținutului corespondenței electronice și protejarea datelor comerciale sensibile, inclusiv cele de proprietate intelectuală was last modified: aprilie 23rd, 2019 by Iulian Hars

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter