JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Valorificarea creanţelor născute în timpul procedurii de insolvenţă

14 ian. 2016
Vizualizari: 148
  • Legea nr. 85/2006

Calea procedurală de urmat pentru creditoare, pentru valorificarea oricărei creanțe considerate ca fiind născută după data deschiderii procedurii, era de a adresa o cerere administratorului judiciar, care era ținut să formuleze răspuns și să indice o măsură adoptată (admiterea sau respingerea la plată), și, doar dacă creditoarea ar fi fost nemulțumită de măsura dispusă, avea posibilitatea de a se adresa instanței cu contestație împotriva acesteia, potrivit art. 21 alin. (2) din Legea nr. 85/2006.

(Curtea de Apel București, s. a VI-a civ., decizia nr. 15 din 14 ianuarie 2016)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Valorificarea creanțelor născute în timpul procedurii de insolvență was last modified: aprilie 22nd, 2022 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.