JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ TVA. Cheltuieli care nu sunt aferente operaţiunilor taxabile ale debitorului fiscal

10 nov. 2011
Vizualizari: 99
  • C. fisc.: art. 145 alin. (2) lit. a)

Achiziționarea de bunuri încorporate în imobilizarea în curs de execuție nu sunt realizate în folosul operațiunilor taxabile dacă societatea comercială nu este proprietara construcției.

(Curtea de Apel Timișoara, SCAF., decizia nr. 1605 din 10 noiembrie 2011)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ TVA. Cheltuieli care nu sunt aferente operațiunilor taxabile ale debitorului fiscal was last modified: iulie 21st, 2022 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.