JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Trimiterea concluziilor scrise în ziua judecății și primirea lor după închiderea ședinței. Consecințe

19 apr. 2018
Vizualizari: 93
  • NCPC: art. 411

Se impune suspendarea cauzei în cazul trimiterii concluziilor scrise de către parte prin care solicita judecarea în lipsă, prin e-mail chiar în ziua ședinței de judecată și primirea acestora de către completul de judecată după închiderea ședinteți de judecată. În speță, Înalta Curte a reținut culpa procesuală a recurentului-petent, care a formulat cu întârziere cerere de judecare a cauzei în lipsă, fără a proba faptul că la momentul la care solicitarea sa de judecare în lipsă a ajuns la cunoștința instanței nu fusese încă pronunțată soluția în cauză.

(I.C.C.J., s. I civ., decizia nr. 1379 din 19 aprilie 2018)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Trimiterea concluziilor scrise în ziua judecății și primirea lor după închiderea ședinței. Consecințe was last modified: iulie 10th, 2022 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.