JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Timbrul de mediu achitat pentru transcrierea unui autoturism cumpărat din România. Legalitatea refuzului de restituire

14 iun. 2017
Vizualizari: 94
  • O.U.G.  nr.9/2013

Deosebit de relevant în cauză este faptul că reclamantul a achitat taxa a cărei restituire o solicită  pentru transcrierea unui autoturism deja  înmatriculat în România, aspect ce rezulta din înscrisul depus la dosarul de fond. Ca atare, operațiunea realizată nu are caracter transfrontalier, aspect care atrage inadmisibilitatea  invocării incidenței prevederilor art. 110 din Tratatul de Funcționare a Uniunii Europene și implicit  a jurisprudenței ce explicitează această normă.

(ICurtea de Apel Alba Iulia, S.C.A.F, decizia nr. 1883 din 14 iunie 2017)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Timbrul de mediu achitat pentru transcrierea unui autoturism cumpărat din România. Legalitatea refuzului de restituire was last modified: aprilie 16th, 2022 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.