JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Suspendarea autorizaţiei de construire. Oprirea lucrărilor până la soluţionarea în fond a cauzei

25 iul. 2012
Vizualizari: 95
  • Legea nr. 50/1991
  • Legea nr. 554/2004
  • N.M. de aplicare a Legii nr. 50/1991 aprobate prin Ordinul nr. 839/2009: art. 27 pct. 1 lit. a)

Pentru construcțiile noi amplasate adiacent construcțiilor existente sau în imediata lor vecinătate și numai dacă sunt necesare măsuri de intervenție pentru protejarea acestora, este necesar acordul vecinilor.

Curtea de Apel Galați, secția de contencios administrativ și fiscal, decizia nr. 3981 din 25 iulie 2012)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Suspendarea autorizației de construire. Oprirea lucrărilor până la soluționarea în fond a cauzei was last modified: iunie 22nd, 2022 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.