JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Stabilirea salariului la nivelul maxim aflat în plată prin raportare la indemnizațiile de care beneficiază personalul cu atribuții în domeniul asistenței sociale

9 mart. 2018
Vizualizari: 65
  • OUG nr. 57/2015

Contrar instanței de fond, Curtea a apreciat că nu trebuie realizată o aplicare de plano a efectelor Deciziei 32/2015 a ÎCCJ cu ignorarea împrejurării că reclamanta nu îndeplinește atribuții în domeniul asistenței sociale și nu își desfășoară activitatea în cadrul Serviciului Public de Asistență Socială. Este adevărat că începând cu data de 09.04.2015, voința legiuitorului a fost de a elimina discriminările salariale existente între persoane care ocupă aceleași funcții, în aceleași condiții de studii și vechime, însă din probele administrate nu s-a dovedit că reclamanta îndeplinește aceleași atribuții cu cele ale persoanei față de care a solicitat a se face raportarea la stabilirea salariului de încadrare.

(Curtea de Apel Galați, secția conflicte de muncă și asigurări sociale, decizia nr. 484 din 9 martie 2018)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Stabilirea salariului la nivelul maxim aflat în plată prin raportare la indemnizațiile de care beneficiază personalul cu atribuții în domeniul asistenței sociale was last modified: iulie 8th, 2022 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.