JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Salarizarea personalului plătit din fonduri publice angajat în baza unor contracte de finanţare

12 dec. 2016
Vizualizari: 40
  • Legea nr. 284/2010: art. 34

Aplicarea diferită a dispozițiilor legale la nivel național a fost de natură a crea discriminări între salariile celor implicați în proiecte europene, discriminare ce stă la baza pretențiilor deduse judecății conform art. 27 alin. 1 din OG nr. 137/2000. Acest tratament discriminatoriu în cadrul aceleiași categorii de personal a fost confirmat și prin instrucțiunea nr. 91/03.04.2014 emisa de Autoritatea de Management POSDRU.

(Curtea de Apel Brașov, secția litigii de muncă și asigurări sociale, decizia nr. 1947 din 12 decembrie 2016)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Salarizarea personalului plătit din fonduri publice angajat în baza unor contracte de finanțare was last modified: iunie 21st, 2022 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.