JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Salarizare. Acordarea sporului de șef de birou

6 sept. 2019
Vizualizari: 156
  • Legea nr. 334/2002

Potrivit anexei 1 la Legea nr. 334/2002 în ceea ce privește sporul de bibliotecar responsabil, la biblioteca comunală, postul de bibliotecar reprezintă funcția de responsabil de bibliotecă și se asimilează cu funcția de șef de birou. Ca urmare, reclamanta avea dreptul la sporul de șef de birou fără a fi necesar să aibă 5 posturi de execuție în subordine sau o funcție de conducere. Indemnizația de conducere se cuvine până la modificarea cadrului legal în domeniul salarizării, Legea nr. 153/2017, intrată în vigoare la 01.07.2017. Începând cu această dată, consiliul local avea atribuția de a stabili salariul de bază al reclamantei.

(Curtea de Apel Galați, s. I civ., decizia nr. 446 din 6 septembrie 2019)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Salarizare. Acordarea sporului de șef de birou was last modified: iulie 5th, 2022 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.