JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Rezilierea contractului de finanțare. Nerestituirea sumelor primite în cadrul contractului. Penalități de întarziere

23 mart. 2017
Vizualizari: 109
  • Legea nr. 554/2004

Constatând că recurentul-reclamant, la solicitarea recurentei-pârâte a dispus rezilierea contractului de finanțare, în condițiile art. 18 alin. (4) din contract, devine incidentă obligația beneficiarului de a restitui în întregime sumele primite în cadrul contractului de finanțare, precum și a penalităților de întârziere prevăzute de art. 12 alin. (13) din contract, în caz de nerestituire a sumelor respective în termenele prevăzute în contract.

(I.C.C.J., S.C.A.F., decizia nr. 1183 din 23 martie 2017 )


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Rezilierea contractului de finanțare. Nerestituirea sumelor primite în cadrul contractului. Penalități de întarziere was last modified: martie 30th, 2022 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.