JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Respingerea căii de atac a apelului. Lipsa examinării efective a criticilor formulate prin motivele de apel. Nemotivarea hotărârii. Casare

22 nov. 2017
Vizualizari: 123
  • NCPC: art. 22
  • NCPC: art. 488 pct. 6
  • NCPC: art. 497
  • pct. 8

În condițiile în care instanța de apel nu a răspuns criticilor reclamanților cu privire la prezumția dreptului de proprietate întemeiată pe titlul exhibat și nici nu a lămurit deplin situația de fapt, nu se poate determina dacă norma juridică a fost corect aplicată.

(I.C.C.J., s. I civ., decizia nr. 495 din 22 noiembrie 2017 )


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Respingerea căii de atac a apelului. Lipsa examinării efective a criticilor formulate prin motivele de apel. Nemotivarea hotărârii. Casare was last modified: mai 3rd, 2022 by Redacția ProLege

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.