JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Refuzul de emitere a unui aviz de construire, întemeiat pe dispoziții nepublicate în Monitorul Oficial

8 feb. 2018
Vizualizari: 113

Refuzul Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România de a emite avizul pentru realizarea unei construcții (P+2E) în baza unor dispoziții care nu au fost publicate în Monitorul Oficial al României (respectiv un normativ AND) nu întrunește calitățile unui act administrativ normativ, apt de a reglementa cu efecte erga omnes conduite umane și, implicit, de a norma restrângeri ale unor drepturi și interese legitime ale subiecților de drept căruia i se adresează.

(I.C.C.J., SCAF, decizia nr. 453 din 8 februarie 2018)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Refuzul de emitere a unui aviz de construire, întemeiat pe dispoziții nepublicate în Monitorul Oficial was last modified: iunie 28th, 2022 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.