JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Recurs declarat peste termenul prevăzut de dispozițiile procedurale. Tardivitate

8 mart. 2012
Vizualizari: 201
  • C. proc. civ.: art. 100
  • C. proc. civ.: art. 101
  • C. proc. civ.: art. 103
  • C. proc. civ.: art. 92

Motivul invocat de parte în justificarea împiedicării de a declara recurs în termenul prevăzut de lege, în sensul că și-a ales domiciliul la o persoană care locuiește într-un sat izolat, unde poștașul nu ajunge regulat, primind astfel decizia instanței de apel cu întârziere, nu îndeplinește cerințele art. 103 alin. (1) C.proc.civ.

(I.C.C.J., s. I civ., decizia nr. 1641 din 8 martie 2012)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Recurs declarat peste termenul prevăzut de dispozițiile procedurale. Tardivitate was last modified: august 3rd, 2022 by Redacția ProLege

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.