JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Raport de inspecție economico-financiară. Servicii achiziționate. Legalitatea cheltuielilor

22 mai 2019
Vizualizari: 123

Măsura menționată în Dispoziția obligatorie vizează obligarea recurentei la verificarea efectivă a realității operațiunilor ce au stat la baza emiterii facturilor menționate de organele de control, măsura fiind temeinic dispusă în contextul în care documentele justificative verificate nu sunt edificatoare pentru a se concluziona în sensul conformității serviciilor prestate cu obligațiile contractuale asumate.

(I.C.C.J., SCAF, decizia nr. 2716 din 22 mai 2019)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Raport de inspecție economico-financiară. Servicii achiziționate. Legalitatea cheltuielilor was last modified: martie 26th, 2022 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.