JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Procesul-verbal de constatare a neregulii şi de stabilire a creanţei bugetare. Încălcarea regulilor privind evitarea conflictelor de interese

14 mai 2019
Vizualizari: 40

Eventualul conflict de interese în care s-ar putea afla inspectorul școlar general constituie un temei pentru delegarea atribuțiilor care ar conduce, în concret, la potențiala încălcare a normelor privind evitarea conflictului de interese, fiind, totodată, de subliniat faptul că recurenta reclamantă nu face nicio dovadă a vreunui demers inițiat pentru a se evita conflictul de interese în care s-a aflat inspectorul școlar general, pentru a se putea concluziona, în sensul imposibilității obiective de încheiere a contractului de prestări servicii în alte condiții decât cele relevate prin procesul-verbal contestat în cauză.

(I.C.C.J., SCAF, decizia nr. 2492 din 14 mai 2019)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Procesul-verbal de constatare a neregulii și de stabilire a creanței bugetare. Încălcarea regulilor privind evitarea conflictelor de interese was last modified: iulie 14th, 2022 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.