JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Prescripţia dreptului de executare silită în cazul cheltuielilor de spitalizare decurgând dintr-un proces penal. Natura creanţei reprezentând aceste cheltuieli de spitalizare. Termen de prescripţie aplicabil

22 aug. 2012
Vizualizari: 124
  • O.G. nr. 92/2003: art. 91 alin. (1)

Creanța reprezentată de cheltuielile de spitalizare decurgând dintr-un proces penal este o creanță fiscală. În conformitate cu art. 91 din O.G. nr. 92/2003, dreptul organului fiscal de a stabili obligații fiscale se prescrie în termen de 5 ani, termen neîmplinit în cauză.

(Curtea de Apel Galați, secția I civilă, decizia nr. 410 din 22 august 2012)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Prescripția dreptului de executare silită în cazul cheltuielilor de spitalizare decurgând dintr-un proces penal. Natura creanței reprezentând aceste cheltuieli de spitalizare. Termen de prescripție aplicabil was last modified: iunie 28th, 2022 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.