JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Plata fără bază legală a indemnizaţiei de dispozitiv, inclusă în salariul de bază stabilit funcţionarilor publici şi personalului contractual

25 iul. 2016
Vizualizari: 35
  • Legea nr. 330/2009: art. 30
  • O.U.G. nr. 1/2010: art. 6

Din lecturarea dispozițiilor art. 30 alin. (5), (6) din Legea nr. 330/2009, se poate observa clar că legiuitorul a stabilit liniile directoare cu privire la continuitatea sporurilor existente la data intrării în vigoare a legii. Astfel, în măsura în care, pentru fiecare dintre categoriile de salariați vizate de controlul Camerei de Conturi, unul dintre sporurile în discuție – sporul de dispozitiv, se regăsește în salariul de bază prin efectul legii, inclusiv prin cel al Legii nr. 285/2010 pentru anii supuși controlului, nu este legală aplicarea din nou a aceluiași spor, astfel cum s-a procedat în prezenta cauză.

(Curtea de Apel Brasov, s. civ., decizia nr. 1043/A din 25 iulie 2016)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Plata fără bază legală a indemnizației de dispozitiv, inclusă în salariul de bază stabilit funcționarilor publici și personalului contractual was last modified: iunie 8th, 2022 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.