JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Noţiunea de vechime neîntreruptă în muncă a personalului didactic pentru plata sporului de stabilitate

15 dec. 2015
Vizualizari: 58
  • Anexa I art. 3 alin. (2) Ordinul M.E.C.T. nr. 1 350/2007
  • Legea nr. 128/1997: art. 50 alin. (11)

Potrivit art. 3 alin. (2) din Anexa I la Ordinul nr. 1350/2007 al M.E.C.T. prin vechimea neîntreruptă în muncă de peste 10 ani se înțelege activitatea realizată în calitate de personal didactic de predare, personal didactic de conducere, îndrumare și control, personal didactic auxiliar cu contract de muncă dintr-o unitate de învățământ sau inspectorat școlar. Se recunoaște ca vechime în muncă pentru plata sporului de stabilitate și perioada în care personalul didactic s-a aflat în concediu pentru creșterea copilului în vârstă de până la 2 sau 3 ani.

(Curtea de Apel Pitești, s. I civ., decizia nr. 2118 din 15 decembrie 2015)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Noțiunea de vechime neîntreruptă în muncă a personalului didactic pentru plata sporului de stabilitate was last modified: aprilie 12th, 2022 by Redacția ProLege

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.