JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Motiv suplimentar de apel privind necitarea părţilor de către instanţa de fond, după repunerea pe rol a cauzei. Nepronunţarea asupra acestui motiv de apel. Necercetarea fondului cauzei

19 oct. 2011
Vizualizari: 130
  • C. proc. Civ.: art. 85
  • Convenţie: art. 6

Cercetarea fondului rezultă din însăși motivarea deciziei, a fondului intrinsec al cauzei, între acestea existând o legătură de necesitate și suficiență, or, în situația în care argumentele instanței nu se regăsesc în considerente, aceasta echivalează cu necercetarea fondului cauzei.

(Curtea de Apel Craiova., s. I civ., decizia nr. 1400 din 19 octombrie 2011)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Motiv suplimentar de apel privind necitarea părților de către instanța de fond, după repunerea pe rol a cauzei. Nepronunțarea asupra acestui motiv de apel. Necercetarea fondului cauzei was last modified: iulie 28th, 2022 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.