JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Modificări de pedepse. Contopirea pedepselor. Hotărâri de condamnare pronunţate în străinătate. Instanţa competentă

21 oct. 2015
Vizualizari: 229
  • NCP: art. 6

În mod corect s-a reținut de către prima instanță că nu sunt incidente dispozițiile referitoare la aplicarea regimului sancționator în cazul concursului de infracțiuni, potrivit Codului penal român, în condițiile în care odată cu recunoașterea celor două hotărâri de condamnare pronunțate de autoritățile din Italia, s-a dispus executarea cumulată a celor două pedepse, potrivit certificatului emis de autoritatea judiciară a statului italian.

(Curtea de Apel Ploiești, pen., decizia nr. 168 din 21 octombrie 2015)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Modificări de pedepse. Contopirea pedepselor. Hotărâri de condamnare pronunțate în străinătate. Instanța competentă was last modified: aprilie 12th, 2022 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.