JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Mandat european de arestare. Predare temporară

7 nov. 2011
Vizualizari: 139
  • Legea nr. 302/2004: art. 105

Dacă persoana solicitată se află în curs de judecată în fața instanțelor române, în temeiul art. 105 din Legea nr. 302/2004, republicată, instanța română poate dispune, pe baza solicitării autorității judiciare care a emis mandatul european de arestare, predarea temporară a persoanei solicitate, în scopul asigurării prezenței acesteia în fața instanțelor din statul membru emitent, stabilind în conținutul hotărârii condițiile și durata predării temporare.

(I.C.C.J., s. pen., decizia nr. 3959 din 7 noiembrie 2011)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Mandat european de arestare. Predare temporară was last modified: iulie 24th, 2022 by Redacția ProLege

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.