JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Lipsa capacităţii procesuale de folosinţă. Obligaţie de a face. Cerere pentru obligarea primăriei comunei la eliberarea adeverinţei privind munca prestată în CAP

6 oct. 2015
Vizualizari: 168
  • NCPC: art. 56

Primăria fiind o structură funcțională fără personalitate juridică, creată pentru a aduce la îndeplinire dispozițiile primarului, este lipsită de capacitate procesuală, astfel că nu poate sta în justiție în sensul art. 56 C.proc.civ.

(Curtea de Apel Cluj, s. I civ., decizia nr. 2088 din 6 octombrie 2015)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Lipsa capacității procesuale de folosință. Obligație de a face. Cerere pentru obligarea primăriei comunei la eliberarea adeverinței privind munca prestată în CAP was last modified: aprilie 10th, 2022 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.