JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Incidente procedurale. Perimarea recursului

27 sept. 2018
Vizualizari: 183
  • C. proc. civ.: art. 252

Demersurile întreprinse de recurenta în vederea comunicării către instanță, a patru exemplare ale cererii de recurs, care din eroare au fost transmise către alt dosarul aflat pe rolul Curții de Apel Iași, nu pot fi calificate drept acte de procedură îndeplinite în dosarul de recurs. Mai mult, eroarea recurentei în vederea îndeplinirii obligațiilor impuse de către instanță nu poate fi calificată drept cauză care a împiedicat, fără vina părții, mai presus de voința sa, stăruința în judecarea pricinii.

(I.C.C.J., s. a II-a civ., decizia nr. 3727 din 27 septembrie 2018)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Incidente procedurale. Perimarea recursului was last modified: iulie 9th, 2022 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.