JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Încetarea prin acordul părţilor şi încetarea ca urmare a voinţei unilaterale a uneia dintre părţi. Modalităţi distincte de încetare a raportului juridic de muncă

28 sept. 2016
Vizualizari: 103
  • C. muncii: art. 55

Încetarea prin acordul părților și încetarea ca urmare a voinței unilaterale a uneia dintre părți sunt două modalități distincte de încetare a raportului juridic de muncă desprins dintr-un contract individual de muncă, fiind guvernate de principiul legalității, în sensul că modurile în care pot interveni, condițiile și procedura sunt pe larg reglementate în lege.

(Curtea de Apel Suceava, s. I civ., decizia nr. 771 din 28 septembrie 2016)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Încetarea prin acordul părților și încetarea ca urmare a voinței unilaterale a uneia dintre părți. Modalități distincte de încetare a raportului juridic de muncă was last modified: mai 21st, 2022 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.