JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Încadrare în grad de handicap. Emiterea unui nou certificat. Act administrativ afirmativ întemeiat pe prevederile art. III din H.G. nr. 927/2016 – înlocuirea certificatelor. Realizarea unei reevaluări a titularului. Nelegalitate

19 sept. 2019
Vizualizari: 60
  • H.G. nr. 927/2016: art. III

Câtă vreme baza legală menționată în actul administrativ atacat este aceea a procedurii pentru înlocuirea certificatelor (art. III din H.G. nr. 927/2016), și în lipsa altor elemente de motivare care să permită concluzia că autoritatea emite actul în exercitarea altora dintre prerogativele legale – pentru reevaluare -, nu se putea proceda și la reevaluarea gradului de handicap și la reîncadrarea în grad de handicap a persoanei interesate, cu emiterea unui nou certificat.

(Curtea de Apel Cluj, secția a III-a contencios administrativ și fiscal, decizia nr. 1134 din 19 septembrie 2019)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Încadrare în grad de handicap. Emiterea unui nou certificat. Act administrativ afirmativ întemeiat pe prevederile art. III din H.G. nr. 927/2016 – înlocuirea certificatelor. Realizarea unei reevaluări a titularului. Nelegalitate was last modified: martie 31st, 2022 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.