JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Impozit pe venit. Stabilirea bazei de impunere

31 mart. 2015
Vizualizari: 109
  • C. proc. fisc.: art. 62 alin. (1)
  • H.G. nr. 44/2004: art. 135^1 tezele II şi III

În condițiile în care reclamantul a susținut constant că nu i-au fost comunicate niciodată investițiile realizate de SC M. & M. SRL și că nu și-a dat acordul pentru realizarea lor, iar pârâta susține că adresa fără număr și fără dată emisă de SC M. & M. SRL, prezentată în procedura administrativă de soluționare a contestației, poartă semnătura reclamantului și mențiunea „Da” pentru justa soluționare a cauzei prima instanță avea obligația de a solicita depunerea integrală a documentației care a stat la baza emiterii actelor contestate.

(I.C.C.J., SCAF, decizia nr. 1480 din 31 martie 2015)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Impozit pe venit. Stabilirea bazei de impunere was last modified: aprilie 7th, 2022 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.