JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Hotărâre pronunțată de către instanța de fond în soluționarea unei cereri în temeiul Legii nr. 165/2013. Cale de atac

23 ian. 2018
Vizualizari: 68
  • Legea nr. 165/2013: art. 35 alin. (4)

Singura cale de atac ce poate fi exercitată împotriva unei hotărâri pronunțate de către instanța de fond în soluționarea unei cereri în temeiul Legii nr. 165/2013 este apelul, iar decizia pronunțată de instanța de apel este definitivă. Totodată, capătul de cerere prin care recurenții-reclamanți au solicitat să fie despăgubiți de Statul Român, prin Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului, nu poate deschide părților calea extraordinară de atac a recursului împotriva deciziei curții de apel, având în vedere că soluționarea acestuia depinde de soluția dată de instanță capătului de cerere privind anularea deciziei de compensare prin puncte.

(I.C.C.J., s. I civ., decizia nr. 184 din 23 ianuarie 2018)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Hotărâre pronunțată de către instanța de fond în soluționarea unei cereri în temeiul Legii nr. 165/2013. Cale de atac was last modified: iulie 18th, 2022 by Redacția ProLege

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.