JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Hotărâre judecătorească de obligare la restituirea în natură a unui imobil. Titlu apt pentru intabularea în cartea funciară a dreptului de proprietate

30 oct. 2012
Vizualizari: 68
  • Legea nr. 10/2001: art. 25 alin. (4)
  • Legea nr.7/1996: art. 20 alin. (3)

Hotărârea judecătorească irevocabilă prin care persoana notificată a fost obligată, în baza Legii nr. 10/2001, la restituirea în natură a unui imobil reprezintă titlu apt pentru intabularea în cartea funciară a dreptului de proprietate.

(Curtea de Apel Timișoara, secția I civilă, decizia nr. 2189 din 30 octombrie 2012)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Hotărâre judecătorească de obligare la restituirea în natură a unui imobil. Titlu apt pentru intabularea în cartea funciară a dreptului de proprietate was last modified: noiembrie 30th, 2022 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.