JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Exercitarea cu rea-credinţă a drepturilor procesuale de către debitor. Imposibilitatea judecătorului de a conexa cererile debitorului

5 dec. 2011
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 100
  • Legea nr. 85/2006

Debitorul nu poate invoca prevederile legale care obligă judecătorul sindic să conexeze cererile de deschidere a procedurii, în condițiile în care a dat dovadă de rea-credință în exercitarea dreptului de a solicita personal deschiderea procedurii, în sensul că a formulat în mod repetat astfel de cereri, la care fie a renunțat, fie nu le-a timbrat corespunzător, judecătorul fiind în imposibilitate obiectivă de a conexa cererile.

(Curtea de Apel Suceava, s. a II-a civ., decizia nr. 5039 din 5 decembrie 2011)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Exercitarea cu rea-credință a drepturilor procesuale de către debitor. Imposibilitatea judecătorului de a conexa cererile debitorului was last modified: iulie 28th, 2022 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.