JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Executarea asfaltării străzilor. Demararea urgentă a lucrărilor. Refuz nejustificat

8 dec. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 111
  • Legea nr. 554/2004: art. 8

Executarea asfaltării străzilor se face pe baza documentațiilor privind proiectarea construcției, reabilitarea și modernizarea drumurilor cu respectarea planurilor de amenajare a teritoriului și de urbanism și cu avizele prevăzute în normele metodologice. Demararea urgentă a lucrărilor solicitate reprezintă chestiuni de oportunitate. Nu există un refuz nejustificat în sensul art. 8 din Legea nr. 554/2004 privind contenciosul administrativ.

(Curtea de Apel Ploiești, s. a II-a civ., decizia nr. 3092 din 8 decembrie 2015)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Executarea asfaltării străzilor. Demararea urgentă a lucrărilor. Refuz nejustificat was last modified: aprilie 13th, 2022 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.