JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Evacuare. Despăgubiri pentru lipsa de folosință

29 iun. 2016
Vizualizari: 57

Faptul că a fost prelungit contractul de închiriere nu poate atrage rămânerea fără obiect a petitului privind acordarea despăgubirilor având în vedere finalitatea distinctă a acestora și necesitatea respectării principiului neîmbogățirii fără justă cauză. Dimpotrivă, prelungirea contractului de închiriere prin hotărâre judecătorească cum s-a întâmplat în cauză, impune obligarea pârâtei la plata despăgubirilor pentru lipsa de folosință astfel cum s-a solicitat prin prezenta acțiune.

(I.C.C.J., SCAF, decizia nr. 1252 din 29 iunie 2016)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Evacuare. Despăgubiri pentru lipsa de folosință was last modified: mai 9th, 2022 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.