JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Deducere T.V.A. – documente justificative

23 feb. 2012
Vizualizari: 132
  • Legea nr. 571/2003: art. 145 alin. (8) lit. a)-b)
  • Legea nr. 571/2003: art. 21 alin. (4) lit. f)
  • Legea nr. 82/1991: art. 6 alin. (2)

Nu poate fi dedusă T.V.A. și nu se poate diminua baza impozabilă la stabilirea impozitului pe profit în situația în care decumentele justificative prezentate nu conțin sau nu furnizează toate informațiile legale prevăzute de dipozițiile legale în vigoare la data efectuării operațiunii pentru care se solicită deducerea T.V.A.

(Curtea de Apel Târgu Mureș, s. a II-a civ., decizia nr. 481 din 23 februarie 2012)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Deducere T.V.A. – documente justificative was last modified: noiembrie 14th, 2022 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.