JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Contract de finanțare. Suspendarea executării actelor administrative de constatare a neregulilor și de stabilire a creanțelor bugetare. Caz bine justificat și pagubă iminentă

6 feb. 2019
Vizualizari: 31
  • Legea nr. 554/2004: art. 15

Pe durata de valabilitate a contractului de finanțare, autoritatea de management este îndreptățită să monitorizeze și să evalueze proiectul și nu este ținută de rezultatele controalelor anterioare prin care s-au verificat elementele referitoare la respectarea clauzelor contractului de finanțare.
Înalta Curte apreciază că, în cauză, nu este îndeplinită condiția cazului bine justificat pentru suspendarea actului administrativ atacat, aparența de nelegalitate de care s-a prevalat intimata-reclamantă, întemeiată pe înscrisurile depuse la dosar (inclusiv raportul de expertiză extrajudiciară), fiind înlăturată, într-un prim control judiciar, prin soluția pronunțată în acțiunea în anularea actelor administrative ale căror suspendare s-a solicitat.

(I.C.C.J., SCAF, decizia nr. 503 din 6 februarie 2019)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Contract de finanțare. Suspendarea executării actelor administrative de constatare a neregulilor și de stabilire a creanțelor bugetare. Caz bine justificat și pagubă iminentă was last modified: iulie 12th, 2022 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.