JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Contract de finanțare. Anularea procesului-verbal de constatare a neregulilor şi de stabilire a creanţelor bugetare

4 iun. 2020
Vizualizari: 116

În condițiile în care în cererea de chemare în judecată se susține că cele trei documente nu reflectă situația asociaților/acționarilor ori a numărului de salariați ai societăților la care face referire autoritatea, la data la care a fost semnat contractul de finanțare, și că a avut loc o valorificare a sesizării cuprinse în suspiciunea de neregulă, fără o analiză reală și efectivă a autorității abilitate, în urma căreia să se confirme sau să se infirme informația cuprinsă în acest document, instanța de fond trebuia să procedeze la analiza efectivă a acestui motiv de nelegalitate a actelor administrative contestate, analiză care impunea solicitarea unor înscrisuri suplimentare privind numărul angajaților, respectiv cifra de afaceri a celor trei societăți comerciale la data încheierii contractului de finanțare.

(I.C.C.J., SCAF, decizia nr. 2315 din 4 iunie 2020)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Contract de finanțare. Anularea procesului-verbal de constatare a neregulilor și de stabilire a creanțelor bugetare was last modified: aprilie 4th, 2022 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.