JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Contract de antrepriză. Penalităţi de întârziere. Termenul de la care încep să curgă penalităţile

14 dec. 2011
Vizualizari: 195
  • C. civ.: art. 1169
  • C. proc. civ.: art. 102
  • C. proc. civ.: art. 379

În cazul în care părțile unui contract de antrepriză au stabilit prin acordul lor de voință termenul de la care încep să curgă penalitățile de întârziere nu sunt incidente dispozițiile art. 102 C. proc. civ. care vizează doar termenele procedurale.

(I.C.C.J., s. a II-a civ., decizia nr. 4128 din 14 decembrie 2011)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Contract de antrepriză. Penalități de întârziere. Termenul de la care încep să curgă penalitățile was last modified: august 2nd, 2022 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.