JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Contract de ambarcare. Cerere de plată a drepturilor salariale. Necompetenţa generală a instanţelor române în soluţionarea cauzei

19 dec. 2011
Vizualizari: 123
  • Regulamentul (CE) nr. 44/2000 al CE: art. 18
  • Regulamentul (CE) nr. 44/2000 al CE: art. 19
  • Regulamentul (CE) nr. 44/2000 al CE: art. 20

Întrucât agenția de crewing, persoană juridică română, prin intermediul căreia reclamantul a fost angajat nu are caracterul unei sucursale, agenții sau unități care aparține angajatorului, în lumina prevederilor Regulamentului nr. 44/2000, instanța competentă în materia contractelor individuale de muncă este cea din locul situării angajatorului, adică instanța din Hamburg – Germania.

(Curtea de Apel Constanța, s. I civ., decizia nr. 786 din 19 decembrie 2011)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Contract de ambarcare. Cerere de plată a drepturilor salariale. Necompetența generală a instanțelor române în soluționarea cauzei was last modified: iulie 29th, 2022 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.