JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Contestaţie la raportul asupra fondurilor şi planul de distribuire. Valorificarea unui drept de creanță conform precizării la declarația de creanță, ulterior publicării tabelului definitiv consolidat de creanțe. Respingere

14 mai 2019
Vizualizari: 142
  • Legea 85/2014: art. 102 alin. (6)
  • Legea 85/2014: art. 159 alin. (1)
  • Legea 85/2014: art. 161 pct. 5

Pe calea contestației împotriva planului de distribuire, apelanta-creditoare încearcă să obțină valorificarea unui drept de creanță conform precizării la declarația de creanță, ulterior publicării tabelului definitiv consolidat de creanțe.
Întocmirea planului de distribuire s-a făcut potrivit tabelului definitiv consolidat, în care creditoarea apare cu ordinea de prioritate prevăzută la art. 161 pct. 5 din lege, cu o creanță de (….) lei. În condițiile în care niciunul din aceste tabele nu a fost contestat de apelantă, susținerile formulate de acestea cu privire la existența unei creanțe de felul celei afirmate nu pot fi avute în vedere.

(Curtea de Apel București, s. secția a VI-a civ., decizia nr. 977 din 14 mai 2019)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Contestație la raportul asupra fondurilor și planul de distribuire. Valorificarea unui drept de creanță conform precizării la declarația de creanță, ulterior publicării tabelului definitiv consolidat de creanțe. Respingere was last modified: martie 26th, 2022 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.